Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda gelin görmek

Rüyada çok sayıda gelin görmek

Rüyada çok sayıda gelin görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, içinin rahat edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, her daim bereketli işler yapacağına, ters giden olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda gelin gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Rüyada çok sayıda gelin görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, mallarının artacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda tuvalet görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda oda görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda civciv görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beş sayısı görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda yumurta görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada üç sayısı görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda çiçek görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments