Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda kadın görmek

Rüyada çok sayıda kadın görmek

Rüyada çok sayıda kadın görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda kadın gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Rüyada çok sayıda kadın görmek sorunlu bir döneme girileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Rüyada sekiz sayısını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda araba görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ana baba dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayı yazmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda horoz görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda karınca görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda güvercin görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments