Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda yıldız görmek

Rüyada çok sayıda yıldız görmek

Rüyada çok sayıda yıldız görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, hafifleyeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda yıldız gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Rüyada çok sayıda yıldız görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada onbir sayısını görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda ünlü görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayı görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada piyango sayılarını görmek işsiz kalmaya, iyi halinin kalmayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sayısal loto sayılarını görmek birikim yapılacağına, bahtının güzelleşeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada on üç sayısı görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda altın görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments