Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küsüratlı sayı görmek

Rüyada küsüratlı sayı görmek

Rüyada küsüratlı sayı görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada küsüratlı sayı gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada küsüratlı sayı görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki küsün barıştığını görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, amaçlarına ulaşmaya işaret etmektedir.

Rüyada küsüp barışmak dertlerinin biteceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda fare görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, sonra kendi işini kuracağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda altın görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda yatak görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda terlik görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıfır sayısını görmek iyilik görüleceğine, güleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments