Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, istemediği halde borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın yemek iş hayatında makam sahibi olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada iki tane çeyrek altın görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, hasretin ve özlemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın topladığını görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine yorulur.

Rüyada altın çeyrek görmek kötü gününü de paylaşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın satmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments