Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çeyrek görmek

Rüyada altın çeyrek görmek

Rüyada altın çeyrek görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada altın çeyrek gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek maneviyata yöneleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın hediye almak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kötü bir habere veya tehlikeye alamet eder.

Rüyada iki çeyrek altın görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın biriktirmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek altın kaybetmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde çeyrek altın görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, daima zinde ve genç kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments