Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın topladığını görmek

Rüyada çeyrek altın topladığını görmek

Rüyada çeyrek altın topladığını görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın topladığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altın toplamak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın topladığını görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolda çeyrek altın bulmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden çeyrek altın almak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, arkadaştan görülecek faydaya, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek altın bulmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments