Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın aldığını görmek

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kararlarına saygı duyulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altın aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada çeyrek altın altın görmek psikolojik olarak düzeleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın yemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek altın verdiğini görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın dağıtmak güç ve para kaybedeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek altın topladığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments