Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın yemek

Rüyada çeyrek altın yemek

Rüyada çeyrek altın yemek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, gönlünün ferahlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın yemek gördüyseniz:

  • Basit sonu olmayan maceralardan kaçının.

Rüyada çeyrek altın yemek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada altın çeyrek bulmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek kötü yollara gireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çeyrek altın eline almak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, hasta ve üzgün olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın saklamak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet eder.

Rüyada çeyrek altın altın görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments