Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının para saydığını görmek

Rüyada babasının para saydığını görmek

Rüyada babasının para saydığını görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, hidayete ereceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada babasının para saydığını gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Rüyada babasının para saydığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret eder.

Rüyada birinin para saydığını görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para almak ve saymak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işarettir.

Rüyada demir para saydığını görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, başarılarının devam edeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve para saymak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada madeni para saymak bir sebeple kendi içine kapanacağına, karalar bağlayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada para saydığını görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments