Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin para saydığını görmek

Rüyada birinin para saydığını görmek

Rüyada birinin para saydığını görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin para saydığını gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada bozuk demir para saymak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para saymak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk para saydığını görmek düşmanlarının güçleneceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada metal para saymak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, eşe dosta yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil para saymak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı para saymak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının para saydığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para almak ve saymak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments