Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini özlemek

Rüyada sevdiğini özlemek

Rüyada sevdiğini özlemek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini özlemek gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini özlemek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, şöhretli biri olunacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlediğin birine sarılmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada özlediğine kavuşmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada özlediğini görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok özlediğin birini görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada ölüyü özlemek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi özlemek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments