Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğine sarılmak

Rüyada özlediğine sarılmak

Rüyada özlediğine sarılmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlediğine sarılmak gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada özlediğin birine sarılmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hastalıklarını yeneceğine, zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediğine sarılmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlediği birine sarılmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok daha iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediğimiz birini görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına inanılır.

Rüyada birini çok özlemek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğini söylemek kalkınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini özlemek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments