Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen anneyi özlemek

Rüyada ölen anneyi özlemek

Rüyada ölen anneyi özlemek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen anneyi özlemek gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Rüyada annesini özlemek düşmanlarını kaybetmeye, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneni özlemek ileride çok zengin biri olacağına, doğru işler yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen anneyi özlemek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi özlemek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Rüyada birini özlediğini görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yalnız hissetmeye tabir olunur.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada özlediğiniz birini görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments