Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların yerinden oynadığını görmek

Rüyada dağların yerinden oynadığını görmek

Rüyada dağların yerinden oynadığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, borçlarının ödeneceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, hataların telafi edileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada dağların yerinden oynadığını gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan kişiler söz konusu olabilir, sakinliğinizi koruyun.

Rüyada dağların yerinden oynadığını görmek güzel işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin yerinden oynadığını görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet eder.

Rüyada dişi yerinden çıkmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yerinden kalkamamak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Rüyada avret yerinde kıl görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kapıyı yerinden sökmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, bereketli bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada dişi yerinden çıkarmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kimseye borçlanmayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments