Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynadığın oyunu görmek

Rüyada oynadığın oyunu görmek

Rüyada oynadığın oyunu görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, maceralara atılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oynadığın oyunu gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin oyun havası oynadığını görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalettir.

Rüyada oyun havası oynadığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çözüm yolları bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bekar ise evleneceğine, kısmetinin hep açık olacağına alamet eder.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada oynadığın oyunu görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments