Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, başarının düşeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işarettir.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek işinde de hep başarılı olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak malını ve canını emniyete alacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, istediklerini elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments