Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek yutmak

Rüyada böcek yutmak

Rüyada böcek yutmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işinde terfi edeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada böcek yutmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Rüyada hamam böceği yutmak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yetkili bir göreve atanacağına, sermayesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böcek yutmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada uğur böceği yutmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalem yutmak hayırlı terfiler alınacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Rüyada pil yutmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilac yutmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşık yutmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kendi spermini yutmak geçim sıkıntısı çekeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments