Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe yutmak

Rüyada küpe yutmak

Rüyada küpe yutmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada küpe yutmak gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Rüyada altın küpe yutmak kazançlı bir adım atılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada küpe yutmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, birçok engelin aşılacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada saçını yutmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, yenileceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük yutmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük balık yutmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, bekar ise evleneceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulur.

Rüyada uğur böceği yutmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada toz yutmak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kazançlı işlere girileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinek yutmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments