Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapı yutmak

Rüyada hapı yutmak

Rüyada hapı yutmak amaçlardan sapmaya, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, bilgi ile donanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapı yutmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Rüyada beyaz hap yutmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada uyuşturucu hap yutmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada hapı yutmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Rüyada hapse girip çıkmak büyük sıkıntıları olmayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada hapse girmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işarettir.

Rüyada renkli hap görmek her istediğini alabileceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulur.

Rüyada annemin hapse girdiğini görmek işinden geri kalacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments