Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon yutmak

Rüyada telefon yutmak

Rüyada telefon yutmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yollarını ayıracağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine delalet eder.

Rüyada telefon yutmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüyada telefon yutmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak yutmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalettir.

Rüyada altın küpe yutmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk yutmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kurdele yutmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işarettir.

Rüyada su yutmak çok güzel adımlar atılacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uğur böceği yutmak şifa bulacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dili yutmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments