Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat yutmak

Rüyada saat yutmak

Rüyada saat yutmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iyi halin geleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat yutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Rüyada saat yutmak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada çamur yutmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Rüyada sabun yutmak işindeki verimin artacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dil yutmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada ip yutmak atılıma geçeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, işlerdeki verimin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilac yutmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük yutmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments