Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu yutmak

Rüyada muhabbet kuşu yutmak

Rüyada muhabbet kuşu yutmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yutmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Rüyada muhabbet kuşu yutmak kısmetli kapıların açılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek torunlarına dahi yeteceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, şansının döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ilerleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments