Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok merdivenli ev görmek

Rüyada çok merdivenli ev görmek

Rüyada çok merdivenli ev görmek gergin olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok merdivenli ev gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada ev merdiven görmek sağlığının geri geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine inanılır.

Rüyada merdivensiz ev görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına tabir olunur.

Rüyada evde merdiven görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenli ev görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ev merdiveni yıkamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiveni olmayan ev görmek sorunların teker teker çözüleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada merdivenle eve çıkmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada ev merdiveni çıkmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments