Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde merdiven görmek

Rüyada evde merdiven görmek

Rüyada evde merdiven görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde merdiven gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Rüyada evde merdiven görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada ev merdiveni görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok merdivenli ev görmek bir uzmana başvurulacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına yorulur.

Rüyada ev merdiveni yıkamak insanlar tarafından takdir edileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, insanlarla tartışacağına delalettir.

Rüyada ev merdiven görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada merdivensiz ev görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, huşu içinde devam edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev merdiveni çıkmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kötüyse düzeleceğine, yaşama hevesinden olacağına delalet eder.

Rüyada merdiveni olmayan ev görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sevgisinin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments