Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenli ev görmek

Rüyada merdivenli ev görmek

Rüyada merdivenli ev görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, zararlarını telafi edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işaret eder.

Rüyada merdivenli ev gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Rüyada ev merdiven görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ev içinde merdiven görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada içten merdivenli ev görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenli ev görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Rüyada merdivenle eve çıkmak maddi sıkıntıların biteceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev merdiveni çıkmak iyilik bulacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiveni olmayan ev görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivensiz ev görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kazancının yerine gelmesine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments