Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivensiz ev görmek

Rüyada merdivensiz ev görmek

Rüyada merdivensiz ev görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, yeni planlar yapacağına, keyfin kaçacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada merdivensiz ev gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Rüyada ev merdiveni yıkamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada ev merdiveni çıkmak sıkıntıların çözüm bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada içten merdivenli ev görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenle eve çıkmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalettir.

Rüyada ev içinde merdiven görmek arkadaştan görülecek faydaya, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına delalet eder.

Rüyada merdivenli ev görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ev merdiven görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiveni olmayan ev görmek hayırlı bir terfi alınacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments