Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada soyulmuş kuru soğan gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada soyulmuş soğan görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan koklamak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada kuru soğan sökmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, anne baba duası alacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalettir.

Rüyada kuru soğan vermek daha iyi mağazalardan giyineceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek üzgün ve karamsar olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok kuru soğan görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments