Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kumaş görmek

Rüyada çok kumaş görmek

Rüyada çok kumaş görmek prestij kazanılacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kumaş gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Rüyada simli kumaş görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına işarettir.

Rüyada sarı kumaş görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine rivayet eder.

Rüyada kumaş yakmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada top top kumaş görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kumaş görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, üzüntü yaşamaya, hasretin ve özlemin biteceğine delalettir.

Rüyada bir top kumaş görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada renkli kumaşlar görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments