Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş yakmak

Rüyada kumaş yakmak

Rüyada kumaş yakmak birikim yapacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kendi patronu olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, zenginlik kazanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işaret eder.

Rüyada kumaş yakmak gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kumaş yakmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada atlas kumaş görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hasret ve özlem gidereceğine, şifa edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumaş katlamak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumaş topları görmek kırgınlıklar yaşanacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş almak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumaş biçmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kumaş görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments