Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kadife kumaş görmek

Rüyada siyah kadife kumaş görmek

Rüyada siyah kadife kumaş görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kadife kumaş gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada siyah kadife görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Rüyada siyah kadife ceket görmek işinde de hep başarılı olacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kesesinin dolacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine alamet eder.

Rüyada siyah kadife kutu görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments