Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kumaş görmek

Rüyada beyaz kumaş görmek

Rüyada beyaz kumaş görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kumaş gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada beyaz kumaş görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek kırılan kalbin onarılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, onlar için çabalayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sorunların biteceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek hayatının başarılarla dolacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada beyaz top kumaş görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz kumaş kesmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kumaş almak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments