Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir top kumaş görmek

Rüyada bir top kumaş görmek

Rüyada bir top kumaş görmek büyük bir üne sahip olunacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir top kumaş gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada top top kumaş görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada top kumaş almak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine işarettir.

Rüyada bir top kumaş görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada top halinde kumaş görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kumaş topları görmek karanlığın biteceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada top kumaş görmek kazancını katbekat arttıracağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz top kumaş görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek geçim derdi çekmeyeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments