Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kumaş görmek

Rüyada sarı kumaş görmek

Rüyada sarı kumaş görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada sarı kumaş gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük para kaybedebilirsiniz.

Rüyada sarı kumaş görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk kumaş görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Rüyada kumaş satın almak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Rüyada kumaş sökmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına tabir olunur.

Rüyada döşemelik kumaş görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise kumaşı görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada bir top kumaş görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet eder.

Rüyada desenli kumaş görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments