Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kişiyi dövmek

Rüyada çok kişiyi dövmek

Rüyada çok kişiyi dövmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada çok kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada iki kişiyi dövmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi dövmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına tabir olunur.

Rüyada kişiyi dövmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments