Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi dövmek

Rüyada kişiyi dövmek

Rüyada kişiyi dövmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Rüyada kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada birçok kişiyi dövmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada üç kişiyi dövmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işarettir.

Rüyada kişiyi dövmek her isteklerinin yerine geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine yorulur.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek o kapıyı kapatacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments