Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç kişiyi dövmek

Rüyada birkaç kişiyi dövmek

Rüyada birkaç kişiyi dövmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada birkaç kişinin öldüğünü görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada birkaç kişiyi bıçaklamak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç kişiyi öldürmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç kişi öldürmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birkaç kişiyle kavga etmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada birkaç kişiyle evlenmek hem işinde başarılı olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birkaç kişiyle tartışmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments