Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kişiyi dövmek

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birden fazla kişiyle kavga etmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek gelişiminin hız kazanacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kişi görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments