Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiyi dövmek

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada iki kişiyi dövmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kişi dövmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada çok kişiyi dövmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek fakirlik yaşayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada birçok kişiyi dövmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç kişiyi dövmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi dövmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments