Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi dövmek

Rüyada ölen kişiyi dövmek

Rüyada ölen kişiyi dövmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir.

Rüyada iki kişiyi dövmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet eder.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek tazeleneceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kişiyi dövmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, şansının kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments