Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kişiyi dövmek

Rüyada iki kişiyi dövmek

Rüyada iki kişiyi dövmek yüksek moral sahibi olunacağına, bir araya geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Rüyada küs olduğun kişiyi dövmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına inanılır.

Rüyada birçok kişiyi dövmek hayır ve bereketin artmasına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sıkıntının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada üç kişiyi dövmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çok kişiyi dövmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, harcama gücünün artacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments