Rüyada kendini çok kilolu görmek

Rüyada kendini çok kilolu görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini çok kilolu gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada kadın kilodu giymek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, mevki edineceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilosunu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Rüyada kiloduna pislemek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, pişman olacağına yorulur.

Rüyada eşini kilolu görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kilolu görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın kilodunu görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top