Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kilo almış görmek

Rüyada çok kilo almış görmek

Rüyada çok kilo almış görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada çok kilo almış gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada kendini kilo almış görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, para pul sahibi olacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada kilo almış erkek görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada çok kilo almış görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına yorulur.

Rüyada birini çok kilo almış görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada başkasını kilo almış görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments