Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi kilo almış görmek

Rüyada kişiyi kilo almış görmek

Rüyada kişiyi kilo almış görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kişiyi kilo almış gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kilo almış görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada birini kilo almış görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilo almış erkek görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini çok kilo almış görmek atılan adımların boşa gideceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada başkasını kilo almış görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kilo almış görmek refah düzeyinin artacağına, depresyona gireceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments