Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çok kilo almış görmek

Rüyada birini çok kilo almış görmek

Rüyada birini çok kilo almış görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, büyük başarılara kazanılacağına, her anlamda şifa bulmaya, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına yorulur.

Rüyada birini çok kilo almış gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada birini çok kilo almış görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilo almış birini görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada birini kilo almış görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hanesine güneş doğacağına inanılır.

Rüyada çok kilo almış görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kilo almış görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Rüyada kilo almış erkek görmek süzüleceğine, işlerdeki verimin artacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments