Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilo almış erkek görmek

Rüyada kilo almış erkek görmek

Rüyada kilo almış erkek görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eşe dosta yardım edileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada kilo almış erkek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada kilo almış erkek görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulur.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada çok kilo almış görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını kilo almış görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulur.

Rüyada kendini kilo almış görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çok kilo almış görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kilo almış görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, dünya mallarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments