Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç katlı bina görmek

Rüyada üç katlı bina görmek

Rüyada üç katlı bina görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, rütbe alacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada üç katlı bina gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada iki katlı bina görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek katlı bina görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada çok katlı binalar görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç katlı bina görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kariyerinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada katlı bina görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada çok katlı bina görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments