Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok katlı bina görmek

Rüyada çok katlı bina görmek

Rüyada çok katlı bina görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, oğlu evli ise boşanacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çok katlı bina gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çok katlı binalar görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işarettir.

Rüyada iki katlı bina görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç katlı bina görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada katlı bina görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yüksek katlı bina görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada çok katlı bina görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments