Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlı bina görmek

Rüyada katlı bina görmek

Rüyada katlı bina görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bereketli günler geçirileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sorunların artacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada katlı bina gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek uzun sohbetler edeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada iki katlı bina görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada çok katlı binalar görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, zorlukların giderileceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek katlı bina görmek can sıkıntısının geçeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok katlı bina görmek zengin bir hayat süreceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada katlı bina görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada üç katlı bina görmek onu cesaretlendireceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments