Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin bir yere gitmek

Rüyada istediğin bir yere gitmek

Rüyada istediğin bir yere gitmek olaylı günler geçireceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, doğru haber almaya alamet eder.

Rüyada istediği yere gidememek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada istediğin yere gidememek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek gülen yüzünün hiç solmayacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına yorulur.

Rüyada istediğin yere gitmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada bi yere gitmek istemek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin bir yere gitmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments